Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (2)
Скандално! Футболист на Дунав: Валентин Христов ни спря за "А" група
Автор: Екип Ruse24.bg 20:55 / 03.05.2010Коментари (10)5561
© Ruse24.bg
Един от футболистите на ФК Дунав се свърза със сайта на феновете на отбора и пожела да изрази мнението си относно случващото се напоследък в клуба и странните събития, на които сме свидетели. Играчът пожела анонимност, а мнението му публикуваме без никаква допълнителна намеса. Ето какво заяви играчът:

"Здравейте, от доста време наблюдавам случващото се във този форум. До сега бях само като анонимно лице и се интересувах от мненията на вас феновете.

Не издържах да не напиша и аз нещо, след като нападките започнаха от всички страни към нас, футболистите.

Преди мача с Любимец г-н Валентин Христов влезе в съблекалнята при нас и каза следното:
- Момчета не сме за А група, поради скорошното започване на новият сезон ( 1 август ) нямаме средства и време за стягане на Градския стадион, недейте да си давате толкова много зор. Не знам какво стана но след мача това 2 - 2 явно е повлияло на някои от момчетата в нашият отбор.


На вечеря после с някои от най - опитните футболисти обсъдихме идеята да се разделим с една премия по - малко но да дадем паричен стимул към отбора на Спартак Пловдив за победа в идния им мач с Калиакра. Тази наша идея не бе подкрепена от В.Х. даже окончателно ни отряза и каза:
-Няма да е тази година, момчета, кризата ни удари много зле.


Сигурни сме, че и много други неща не са стигнали до ушите на г-н Божидар Йотов ( кмет на гр. Русе ) прикрити от В.Х.

След това си бездействие уважаемия господин окончателно отряза крилете ни и провали мечтите на хилядите фенове на Дунав.

Искам да кажа и няколко думи за този велик треньор и невероятен човек, а имено Мирослав Миронов. Когато бяхме най - зле , безпаричие и немотия този добър човек постоянно ни даваше храна и средства за да можеше да ни поддържа духа по някакъв начин. Благодарим, тренер.

Тука е мястото да благодарим и на всички фенове които ни подкрепяха безразервно и вярваха в нас. Поне за сега ще си останем с мечтите да видим тази велика публика в А група. Поклон пред всички вас."

Още по темата: общо новини по темата: 2
05.05.2010
05.05.2010






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Като гледам как се развиват нещата - Локо е в Б група Мездра не са лош отбор ама съдба.Все пак Мездра - Русе ще е дербито на северозападнала България.Дано го дават по телевизията,ще го гледам с интерес.
+1
 
 
A,Б,В Дунав си е Дунав!!!Евала на момчетата,че играха до последно,евала на Миронката!!!
+1
 
 
Ей това е истината в Булгаристан.Цялалата ни мила татковина е един смрадлив кенеф в който всеки пикае и сере и не му пука от нищо. НЕ СМЕ НАРОД.НЕ СМЕ НАРОД,А МЪРША - както е казал дядо Славейков.
-5
 
 
АЗ заминавам да работя в Несебър така че ме боли уя за вас кретени.... След като Русе не иска да играят в А-група другите ще играят... до сега бачкаh из морето повече от 5-години.Но от Нова година малко ме удари и мен кризата без работа останах но вече нещата се нормализираха и си ме викат. Незнам за Русенци но аз съм гледал много мачове на стадион Лазур дори и от Евро турнирите на мен не ми липсва а-група дано и село РАВДА влезне в Б-група. Аз ще спа в Ахелой (това село си има футболен тим и е Шампион на А-окръжна Бургаско) така че ще ви чакам в Поморие. Аз не подкрепям Събев и неговите планове за футбола. Затова само Нафта. Спомена ми за РУСЕНЦИ ще ми е много лош,бях почнал в един мол работа с един мой съоченик toi sega e v ispaniq него го запалиха с една заплата, аз работих само 4 дни така че не иzгорях.Аз живея в с.Борисово моя живот е уреден одавна. Отивам си на морето и толкова останалите да го сърбат..
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Вижте отново победата на Димитров над Алкарас в последния им двубой
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: