Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (3) | Вчера (2)
"Дунав" победи и "Черноморец"
Автор: Екип Ruse24.bg 10:00 / 22.10.2014Коментари (0)335
©
Футболистите на "Дунав" постигнаха десетата си победа от началото на сезон 2014/2015 в първенството на Североизточната "В" група. "Драконите" надделяха над "Черноморец" Балчик с 1:0, като срещата от 11-ия кръг бе в к.к. Албена, където тимът воден от Георги Иванов - Геша играе своите домакинства.

Двубоят започна ударно за гостите, които поведоха още в 9-та минута. Пробив отдясно на Андреас Васев бе последван от центриране. Топката бе засечена с глава от Георги Чакъров, който я прати в мрежата на "Черноморец" за 0:1.

До края на срещата дунавци не допуснаха съперника да изравни, като дори имаха възможности да направят победата си по-убедителна. С пропуски се отличиха Васев, Николай Колев, Християн Кожухаров и Мирослав Будинов.
От другата страна пък Радосвет Христов се наложи да се намесва при опасен изстрел към русенската врата малко преди края. Той се справи блестящо и не допусна изравняване на резултата.

Следващият мач за "драконите" от първенството на Североизточната "В" група е на 1 ноември, събота, от 14 ч. на Градския стадион в Русе срещу "Ботев" Нови Пазар. Междувременно на 29 октомври, сряда, "драконите" гостуват на "Локомотив" Горна Оряховица в първа 1/8-финална среща от турнира за Купата на България.

"Дунав" Русе: Радосвет Христов, Николай Парнаров, Атанас Атанасов, Михаил Милчев, Николай Колев, Диян Димов, Ивайло Раденцов (90 мин. - Александър Къснеделчев), Андреас Васев, Георги Чакъров (81 мин. - Християн Кожухаров), Йордан Димитров (75 мин. - Свестослав Читаков), Мирослав Будинов.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Олимпийският шампион дели Григор Димитров от връщане в Топ 10
Карлос Алкарас: Григор ме накара да се чувствам като 13-годишен
Уникален: Григор Димитров размаза Алкарас пред Майк Тайсън и Серхио Бускетс
Вижте отново победата на Димитров над Алкарас в последния им двубой
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: