Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (2)
Веселин Великов: Имаме още много работа до 25 юли
Автор: Екип Ruse24.bg 12:18 / 25.06.2015Коментари (0)481
©
"Направихме добър мач за тази фаза на подготовка, в която сме. Имаме обаче много работа до началото на първенството в "Б" група на 25 юли", това заяви старши треньорът на "Дунав" Веселин Великов след контролата, която "драконите" загубиха с 2:4 срещу "Берое". Двубоят се игра на помощния терен на спортната база на сребърния медалист в "А" групав Стара Загора na 24 юни.

Елиаш отбеляза в 12-ата и 15-ата минута за 2:0 при почти идентични ситуации, след като засече с глава центрирания на Спас Делев и Неманя Милисавлевич. Отново с глава в 43-ата минута Жуниор Мапуку направи резултата класически след асистенция на Милисавлевич.

Станислав Костов отбеляза за 4:0 в 80-ата минута след грешка при дунавска атака и мълниеносна контраатака за "зелените". "Драконите" имаха своите шансове за гол още през първата част, но липсата на късмет и добрите изяви на противниковите вратари Благой Макенджиев и Илко Пиргов и отбраната пред тях им попречиха. Все пак юношата на "драконите" Динко Станчев успя да намали в 88-ата минута на мача, а Николай Колев добави още един гол в 90-ата. Той се оказа най-съобразителен в наказателното поле на домакините, след като Мирослав Будинов стреля от пряк свободен удар и топката се отби от гредата.

"Дунав" започна с Радосвет Христов на вратата, а пред него играха Николай Парнаров, Петър Патев, Атанас Атанасов, Диян Димов, Ивайло Раденцов, Андреас Васев, Михаил Милчев, Георги Чакъров, Диян Лозев и Мирослав Будинов. В течение на мача в игра се появиха и Мартин Луков, Йордан Димитров, Светослав Читаков, Николай Колев, Динко Станчев, Юлиян Ненов, Марио Петков.

"Допуснахме два гола от статични положения и още един през първата част. Имахме своите шансове и на практика второто полувреме го спечелихме. Като за първи мач, 4 дни след началото на подготовката се представихме на прилично ниво срещу отбор от "А" група, който е към края на своята и му предстои мач в Европа на 1 юли. Явно и на новите момчета им трябва още време да се сработят с отбора. До 25 юли имаме много работа особено във фаза защита", коментира още Великов.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Вижте отново победата на Димитров над Алкарас в последния им двубой
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: