Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (2)
Веселин Великов: Представихме се прилично срещу сериозен отбор
Автор: Екип Ruse24.bg 09:11 / 28.06.2015Коментари (0)519
©
"Този мач започнах с новия вратар и две от новите момчета в защита. Явно тепърва трябва да работим за синхрона в тази фаза, но това няма как да стане за няколко дни". Това заяви старши треньорът на "Дунав" Веселин Великов след контролата, която загубиха с 2:4 от "Черно море".

Това бе втора проверка срещу евробоец в рамките на няколко дни. Припомняме, че те отстъпиха със същия резултат при гостуването си на сребърния медалист "Берое" в Стара Загора на 24 юни. "Моряците" пък си спечелиха място в турнира Лига Европа, след като спечелиха Купата на България. Във втората по сила надпревара на "Стария континент" те срещат беларуския "Динамо" Минск.

"Дунав" започна с Мартин Луков на вратата, а пред него играха Марио Петков, Петър Патев, Михаил Милчев, Атанас Атанасов, Диян Димов, Ивайло Раденцов, Николай Колев, Юлиян Ненов, Георги Чакъров и Мирослав Будинов. В течение на мача в игра се появиха и Радосвет Христов, Андреас Васев, Деян Лозев, Йордан Димитров, Динко Станчев, Николай Парнаров.

Симеон Райков отбеляза в 10-ата и 12-ата минута за 2:0, а Бурабиа направи резултата класически в 20-ата. Едва след това дунавци се активизираха и създадоха няколко положения за отбелязване на гол, който падна едва в 42-ата минута. Негов автор бе Атанас Атанасов.

След почивката играта продължи двуостро. Живко Петков увеличи аванса на варненския тим в 64-ата минута, а Деян Лозев оформи крайното 4:2 за "Черно море".

"Първите три удара в нашата врата влязоха и резултатът набъбна бързо. След това имахме своите положения. Представихме се прилично с оглед на етапа от подготовката, в който сме. Изиграхме два мача със сериозни отбори извън Русе още в началото и това ни помага да видим къде сме и върху какво трябва да работим", коментира още Великов.

След завръщането си в Русе "драконите" подновяват двуразовите занимания. Следващата контрола на тима е срещу "Верея" Стара Загора на 4 юли, като двубоят засега е предвидено да се играе във Велико Търново.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Карлос Алкарас: Григор ме накара да се чувствам като 13-годишен
Уникален: Григор Димитров размаза Алкарас пред Майк Тайсън и Серхио Бускетс
Вижте отново победата на Димитров над Алкарас в последния им двубой
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: