Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Сериозна подкрепа очакват "драконите" срещу Спартак
Автор: Екип Ruse24.bg 15:30 / 19.11.2015Коментари (0)539
©
Продължава да набира скорост предварителната продажба на билети за срещата на "Дунав" със "Спартак" Плевен на 21 ноември, събота, от 14:30 ч. на Градския стадион в Русе. Двубоят се очаква да е със сериозен заряд, поради шансовете на "драконите" да оглавят класирането в "Б" група след него.

Пропуските са достъпни в магазините "Фастмаркет" на ул. "Петко Д. Петков" 3 и на ул. "Плиска" 94, както и в магазин "Big Boys" на ул. "Ангел Кънчев" 23 всеки ден до 11 ч. в събота. След това касите на Градския стадион отварят от 13 ч.

Междувременно и играта "Dragon Selfie" се завръща за второ издание в нова форма, с нови правила, но старата цел - да улови красивите мигове от трибуните и да ги покаже на света.

"Този път ще има не един, не двама, а цели трима победители, които в зависимост от класирането си ще получат награди", съобщава официалната страница на ФК "Дунав" в социалната мрежа фейсбук, която отново не пропуска да отправи и призив към русенци да подкрепят момчетата на Веселин Великов по пътя им към елита на родния футбол.

Първото издание на "Dragon Selfie" събра сериозна популярност. Десетки красиви лица от многобройните фенове по трибуните на Градския стадион в Русе запечаха своя момент от един от успешните мачове на "драконите" в тазгодишната им кампания към завръщане в елита след четвърт век прекъсване.

Условията на новата игра изискват на първо място регистрация във форума на сайта FCDunav.eu. След това е и основната част - снимка от поне един от двата мача, които остават до края на сезона на "Дунав" в Русе - срещу "Спартак" Плевен на 21 ноември, събота, от 14:30 ч. и срещу втория отбор на шампиона "Лудогорец" на 28 ноември от 14 ч.

"Ако публикувате снимки и от двата мача, ще получите повече гласове, а и бонус от 10 положителни точки. Те трябва да са в темата "Dragon Selfie (второ издание) на форума на сайта, като се използват възможностите за прикачване на изображения или публикуване чрез външен адрес", сочат още инструкциите на сайта FCDunav.eu.

Крайният срок за публикуване на снимките е 29 ноември. Всеки активен член на форума ще има възможност да гласува с "Харесвам" и "Не харесвам". Гласуването ще трае до 10 декември.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Световни тенис звезди питаха неудобни въпроси Григор Димитров
Световни тенис звезди задаваха неудобни въпроси на Григор Димитров
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: