Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Сподели! Посети! Изживей! Последната крачка към з"А"връщането
Автор: Екип Ruse24.bg 17:30 / 03.05.2016Коментари (0)920
©
"Сподели! Посети! Изживей! Последната крачка към з"А"връщането". Това гласи призив от банер на официалната страница на ФК "Дунав" в социалната мрежа фейсбук.

Така "драконите" и техните фенове канят всички русенци на предстоящата решаваща среща на представителния футболен отбор на града в края на тази седмица. Ден след празника на Русе, 6 май, на 7 май, събота, от 18 ч. дунавци посрещат последния във временното класиране "Септември" Симитли.

При победа, момчетата на Веселин Великов си гарантират първото място в крайното класиране на втория ешелон и мечтаното от 25 години насам завръщане във футболния елит на България, 3 кръга преди края на първенството в "Б" група.

Междувременно футболистите подновиха занимания за важния мач още в понеделник. След двубоя с "Добруджа" на 28 април, четвъртък, те получиха почивка до края на миналата седмица. Вчера обаче всички бяха на линия и тренираха на базата на клуба в квартал "Здравец".

"Готвим се на 100% за срещата със "Септември". В никакъв случай не трябва да подценяваме ситуацията. Всички сме пределно мотивирани да си свършим работата още тази седмица, като си спечелим заслужена промоция в "А" група", сподели старши треньорът на "Дунав" Веселин Великов.

Припомняме, че клубът е на практика в административна готовност за "А" група още преди обявения за целта краен срок - 30 април. Всички необходими за целта документи бяха внесени в БФС от административния директор на "драконите" Огнян Цветанов.

Другата важна роля в з"А"връщането е на Община Русе. Местната власт уверява, че вече има готови проекти за необходимото обновяване на Градския стадион в Русе. Очаква се финансирането да е налице още тази пролет, за да започнат своевременно планираните ремонти и всичко да е готово още преди началото на сезон 2016/2017.

Още по темата: общо новини по темата: 2
08.05.2016
05.05.2016






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
Ето къде може да гледате Григор Димитров - Хуберт Хуркач в Маями
Полска кула от Топ 10 застава на пътя на Григор Димитров в Маями
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: