Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (2)
Халфът Диян Димов със счупена ключица след контролата на Дунав
Автор: Екип Ruse24.bg 16:44 / 08.07.2010Коментари (0)1188
© Ruse24.bg
Полузащитникът на Дунав (Русе) Диян Димов е счупил ключицата си по време на вчерашната си контрола със Светкавица и пропуска старта на първенството в Източната Б група, заяви за БТА старши треньорът на русенци Мирослав Миронов. Дунав спечели с 3:1, а Миронов определи контролата със Светкавица като коректен и добър мач. Инцидентът обаче станал в игрова ситуация, каквито има много в мачове.

Травмата ще го извади от подготовката на тима в следващия месец, но за втория кръг най-вероятно ще бъде готов. Радослав Комитов пък страда от възпаление на сухожилието, което го прави вторият непълноценен състезател в Дунав в момента. Миронов разполага с група от 20 души, като трима от тях са вратари. Той привика в тима и четири момчета от юношеската формация на клуба, които могат и да останат в първия състав, ако покажат качества. След напускането на Стефан Крачунов, Румен Шанкулов, Ангел Гинев и вратарят Александър Димов, преминал в Доростол, Дунав се подсили с централния защитник Стоян Георгиев от Спартак (Варна).

"Задачата ни е да се справим финансово в първенството. Трябва ни още един нападател и мога да кажа, че селекцията ни е готова. Но дори и да не вземем такъв, отборът ще бъде боеспособен. Това реално е съставът от миналата година, който има своя потенциал, допълни Миронов. Клубът беше разтърсен от сериозна финансова криза, в която играчите имат да получават доста пари от миналата година. Сега всички взели по една заплата и получили уверението на ръководството, че ситуацията ще се нормализира. Следващата проверка на Дунав е в петък в Русе срещу Светкавица, а другата сряда и събота са планирани два мача на разменено гостуване с Доростол (Силистра). На 23-и юли в Русе Дунав ще представи отбора си за новия сезон срещу новосъздадения Спартак 1919 (Плевен). Миронов търси съперник за още една контролна среща.

Източник: БТА

Още по темата: общо новини по темата: 12
20.07.2010
17.07.2010
15.07.2010
10.07.2010
08.07.2010
08.07.2010
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Григор Димитров, Алкарас и Надал се завръщат за силния турнир в Мадрид
Световни тенис звезди питаха неудобни въпроси Григор Димитров
Световни тенис звезди задаваха неудобни въпроси на Григор Димитров
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: