Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (3) | Вчера (2)
Шампионките с отборна премия от кмета на Русе
Автор: Екип Ruse24.bg 14:48 / 29.04.2015Коментари (0)1234
Кметът на Община Русе Пламен Стоилов връчи днес специална отборна премия на шампионките на България от "Дунав 8806" за високи постижения и отлично представяне. На срещата присъства целият екип на кмета, както и всички 10 състезателки на отбора, клубното ръководство в лицето на президента Красимир Трифонов и членовете на УС Младен Ганчев и Иван Иванов, треньорът Георги Божков, мениджърът Димитър Петров и рехабилитаторът Петя Георгиева.

Кметът заяви, че е изключително горд от постиженията на "сините феи" и потвърди пълната подкрепа и съдействие от страна на администрацията. Стоилов отбеляза, че достатъчно красноречив за професионалната и всеотдайна работа на всички в клуба е фактът, че за четвърти пореден и общо пети път в своята история той е шампион на България и продължава да получава невероятна подкрепа и от своите фенове.

Красимир Трифонов от своя страна не пропусна да благодари на всички, които са създали условията за постигане на подобни резултати. Георги Божков пък отново сподели, че всички русенци трябва да са горди от победите на "Дунав 8806", защото много малко отбори в България са постигали подобни резултати. И двамата отбелязаха, че зад тези успехи стоят много труд, положения усилия и добра работа в екип.

"Явно намерихме правилния модел, който за четвърта поредна година ни прави шампион - треньор, състезателки, ръководство, администрация, фенове. Това, което за момента се губи и ще заявим за следващия сезон, наред с участие в турнира за Еврокупата на ФИБА и да участваме в Управителния съвет на БФБаскетбол", сподели Иван Иванов. 

Капитанът на тима Зорница Костова, благодари от името на момичетата за гласуваното им доверие. Тя заяви, че е истинско удоволствие да се състезават редом една до друга и допълни, че приятелството им в живота проличава и на терена.

Калифорнийката Кристина Сантяго, която за трети път става шампион с тима на "сините феи" и заслужено бе определена за MVP за финалите, потвърди, че чувства Русе като втори дом и винаги с удоволствие идва да твори история за този град и този отбор.

В края на срещата Стоилов връчи на момичетата букети и обща премия в размер на 5 000 лева.

Още по темата: общо новини по темата: 58
29.04.2015
28.04.2015
28.04.2015
28.04.2015
28.04.2015
27.04.2015
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Олимпийският шампион дели Григор Димитров от връщане в Топ 10
Карлос Алкарас: Григор ме накара да се чувствам като 13-годишен
Уникален: Григор Димитров размаза Алкарас пред Майк Тайсън и Серхио Бускетс
Вижте отново победата на Димитров над Алкарас в последния им двубой
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: