Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (4) | Вчера (2)
Скандално! Венци Стефанов обвини Лудогорец, Левски и Локо (Пд) в "порнография"
Автор: Екип Ruse24.bg 10:45 / 24.05.2016Коментари (29)818
© Ruse24.bg
Президентът на Сла­вия Венцеслав Стефа­нов направи скандално изказване относно мачът Левски - Локо Пд (2:3), намеквайки, че той е уреден. Стефанов нарече и "порнография" двубоя Лудогорец - Берое.

Ето какво каза ексцентричният шеф на Славия пред "Тема спорт":

"Ако Лудогорец бяха ко­ректни и бяха играли, разлика­та с Берое щеше да е 1 точка кръг преди края, а не четири. Аз много благодаря за безкрай­ния феърплей на Лудогорец, за коректното отношение, ко­ето имаха. Видяхте с какъв съ­став играха срещу нас и с как­ъв срещу Берое. Явно феърплеят е отишъл някъде в ми-манса. Безкрайно съм възму­тен от тази порнография, за­щото Славия можеше и да е трети".

"Да бе, да. Ние да не сме то­зи с градушките, дето Левски сключиха дългогодишен дого­вор с него, защото нямат ко­зирка на новия сектор и да не ги вали и затова му дадоха ма­ча. Сега Христо Крушарски безплатно ще разгонва облаците на ма­човете на Левски, че иначе ще ги намокри всичките".

"На кривата ракета кос­мосът й пречи. В Левски винаги тър­сят вината в някой друг. Но това си е тяхна работа, не ме интересуват. Аз предла­гам следващият мач Славия -Левски да бъде свирен от Гонзо. Щом той не е доволен от Кабаков, който му е съсед... Или да сложат за съдия Очко-бибочко (б.а. - визира Васил Ко­лев)... Той пък не може да виж­да. Важното е, че в този мач на "Герена" правдата възтър­жествува. Не мога само да си простя, че Лудогорец постъ­пиха така грозно с нас. Оча­квах, че до края ще има феър­плей. Оказа се, че за едни мо­же, а за други - не".







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Прасето сега ли почна да говори глупости когато говедата им дадоха мача.Защо не загубиха както беше нормално и после да плюе.Защото е гузен .
+3
 
 
Интересно звучи от устата на най-големия ТОТО измамник в България! Коко Динев пред тоя е, като ангела на честността! Да, ама свиньо сикаджийска, Локото ви размаза и вас насред Лаута тази пролет, после би и шампиона (даже 2 пъти)... би и други! Та защо да не бие Левски, които паднаха от вас, дето ви скъсахме шортите? Значи, щом вие ги биете, какво изненадващо има в това, че сме ги били ние? Интересно е и, кой друг в историята на "сините" им е правил обръщалка от 0-2 на 3-2? Никой! Много интересно уреден мач? Феновете на собствения ти клуб цяла седмица те разкриват, колко пари чинеш и какъв си, сега седнало прасето да говори за другите?!
+2
 
 
Ако Чичо Венци лъже, защо някой от фк Локо или фк Левски не го осъди????
+7
 
 
Виж го на какво прилича. Сланината му е заместила мозъка. Заприличва на Вучков. Да вземат с Патрашкова тримата да си спретнат едно предаване, ще засенчат Слави и комиците.
+2
 
 
Бат' Венци е голям веселяк. Досущ като Батето.. Хуморист от класа!
+6
 
 
Крадеца вика: Дръжте крадеца!! И папагалите му пригласят... Защо ли не се учудвам?!
+8
 
 
каква долна продажна свиня нагла до безобразие днес като бият монтана ще си забиете ракетите на крушо в дебелия г .....з ти и мишока продажен гонзо
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 24.05.2016 г.
-3
 
 
Култов, както винаги, чичо Венци. Да, мутра е тоя бивш бензинджия, но ги казва нещата 1 към 1.
+4
 
 
....да и ливърпул - дортмунд и той беше уреден
0
 
 
100% е бил...ама и венциславия и кенеФски не помалко,уреден (:като цялото фалшиво първенство!!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Испанската преса: Скоростта на велик Димитров изгони Алкарас от Маями
Олимпийският шампион дели Григор Димитров от връщане в Топ 10
Карлос Алкарас: Григор ме накара да се чувствам като 13-годишен
Уникален: Григор Димитров размаза Алкарас пред Майк Тайсън и Серхио Бускетс
Вижте отново победата на Димитров над Алкарас в последния им двубой
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: