Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Нешка Робева се извини за "овцете" и каза "сбогом" на гимнастиката
Автор: Екип Ruse24.bg 09:37 / 01.12.2016Коментари (4)1462
© btv
Нешка Робева се извини за обидните квалификации след общото събрание на художествената гимнастика и обяви, че се оттегля окончателно от спорта. Това тя направи в шоуто на Слави.

Преди няколко дни легендарната ни треньорка заяви: "Това не беше общо събрание, а овче събрание."

"Извинявам се на колежките си, че ги нарекох овчедушни. Те не заслужават това. Абсолютно ясно осъзнавам, че те са продукт на нашето време. Те са част от един народ, който е обезверен, смазан и изплашен. Те не заслужават такава квалификация", каза тя.

"Съжалявам, че в момент на много напрежение преди една голяма премиера наруших обета си за мълчание по отношение на художествената гимнастика, националния отбор, федерацията", добави Нешка.

"Оттук нататък Нешка Робева няма да каже нито една дума, свързана с националния отбор по художествена гимнастика. Има си съдба, каквото е писано - това ще стане. Това е обет, който няма да наруша", продължи Нешка.

Последва паметен момент за българската гимнастика. Робева в прав текст каза, че се оттегля.

"Аз повече нямам място в този спорт. Не обвинявам никого. Вярващ човек съм. Имам много талантливи деца, включително и в Левски, бях решила следващите 4 години да ги посветя на две от тях в художествената гимнастика. Не било писано", обясни тя.

Нешка припомни думи на пророчицата Ванга, която й е казала, че ще бъде 25 години треньор. "Отстраниха ме точно на 25-ата година. Вярвам, че има съдба - точно така е станало", отбеляза Робева.

"Мисля, че успехите ще продължат. Народът е казал - там, където е текло, пак ще тече. С Нешка Робева или без Нешка Робева колелото върви напред. Аз няма да бъда прът в него", завърши тя.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Г-жо Робева, направихте много за художествената гимнастика в България, но трябваше да се оттеглите с достойнство, а не сега в ефир да се извинявате за изречени обидни думи. Така щеше да е по-красиво и подхождащо за възрастта Ви!!
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
Ето къде може да гледате Григор Димитров - Хуберт Хуркач в Маями
Полска кула от Топ 10 застава на пътя на Григор Димитров в Маями
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: