Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Божинов изби рибата, подписа в Китай за 1 млн. евро на сезон
Автор: Екип Ruse24.bg 16:43 / 22.02.2017Коментари (23)1142
©
Българският нападател Валери Божинов ще продължи кариерата си в китайския тим Мейджоу Хака. Нападателят подписа договор с тима от втора дивизия на Китай за 1+1 година в холандския град Амстердам, където приключиха преговорите между двете страни.

Навършилият този месец 31 години футболист преминава в 12-ия клуб в своята кариера, като освен това си направи най-хубавия подарък, след като увеличи заплатата си почти десеторно. Божинов ще прибере заплата от един милион евро в периода на първенството между април и ноември тази година.

Бившият национал на България ще има процент от продажбата на фланелки със своето име и други бонуси, които при добро представяне от негова страна могат да увеличат значително приходите му.

"Да, наистина отивам в Китай. Подписах договор за 1+1 година с Мейджоу. Това се случи вчера в Амстердам, а сега тренирах в Партизан, в Белград. Утре си вадя виза, след което заминавам другата седмица за Китай. Няма как да скрия, че съм много доволен от този трансфер. Имаше интерес от Казахстан, но предложението на китайците не е за изпускане. Хората ми показаха голямо уважение, като демонстрираха страхотно желание да ме имат в състава си. Няма да крия, че финансовите параметри са отлични. Не мога и да си помислям в Европа за такива суми. Надявам се да вкарам доста голове и да помогна на тима. Това е малък отбор, който миналата година е влязъл във втора дивизия, а целта тази година е да направим по-добро класиране от миналогодишното 12-о място. Всички виждате, че в Китай футболът се развива с уникална скорост. Привличат с лекота топ треньори и топ футболисти. Вече съм на 31 години. Досега в кариерата си съм имал няколко предложения през годините от Азия, които винаги съм отказвал, но този път мисля, че е точният момент да продължа кариерата", сподели Валери Божинов.



Източник: Sportal.bg






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Играл е в йувентус ман цитъ ....смешник
0
 
 
Сега ще лови китайски малки котета. Ние му се смеем ама човека ще си взима по 1 милион евра на годинка и ще си свирка и пее Трепни колкото си иска това е истината
0
 
 
Супер....и китайците ще запеят "Трепни"рџ?њ
0
 
 
Ще видим и там за колко малко време може да се изложи...
0
 
 
Е как ще се оправя с Китайския език!?
0
 
 
Смейте му се колкото си искате. И работете за 735 лв. Него го бОли.
0
 
 
Генералааа! Ще пее.''Трепни'' на китайски.
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Вижте отново победата на Димитров над Алкарас в последния им двубой
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: