Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Феновете на Дунав: Да продължим да пишем история заедно!
Автор: Екип Ruse24.bg 15:25 / 30.05.2017Коментари (0)1684
© ФК Дунав
"Уважаеми приятели, ФК "Дунав" продължава да пише история. Нека бъдем част от това, всички заедно", зоват феновете на русенския клуб

"Драконите" посрещат ЦСКА в мач от последния десети кръг на т.нар. шампионски плейоф в Първа лига. Срещата започва по програма в 20 ч. на 31 май, сряда, на Градския стадион в Русе и централния клуб на привържениците на отбора "Дунав завинаги" е категоричен, че на трибуните не трябва да има празно място.

"Драконите" правят един от най-силните сезони в своята история. Те са в топ 6 на българския футбол, където играят в т. нар. шампионски плейоф, въпреки че се завърнаха в Русе едва в края на април. Допреди това от края на лятото на 2016 г. "Дунав" на практика нямаше домакинство, като "приемаше" своите съперници в Разград. Въпреки това, отборът имаше подкрепата на своите фенове във всеки един мач, независимо къде и кога се провежда.

Всичко това се случва, при условие че русенският клуб, носещ името на голямата европейска река, преживя не един и два катарзиса и прераждания, "благодарение" на които 25 години бе извън елита. Едва последният рестарт през 2014 г. се оказа успешен, когато ръководството заложи на младия и амбициозен треньор Веселин Великов и помощника му Людмил Киров, които сформираха щаб и преди всичко колектив, извел "драконите" от аматьорския футбол до мечтаното завръщане сред най-добрите.

Единствената цел пред тях бе да запазят отбора в елита и те преизпълниха плана. Кръг преди края на сезона вече има паднали рекорди, както и четвърто място, за запазването на което е нужна още една последна и малка крачка. Малка крачка, която трябва да направят "драконите" в сряда вечерта. Нека направим тази крачка заедно и да влезем в историята, призовават феновете на русенския отбор.

Момчетата и момичетата от "Дунав завинаги" не щадят сили и средства да подкрепят своите любимци. Ние обиколихме почти всички стадиони в България. За първите три истински домакинства в Русе статистиката е категорична - 30 000 души по трибуните на Градския стадион. Специално за мача с "Левски" в Русе се завърнаха дори фенове от Виена и Майорка.

"Сега отново ще сме там и ще подкрепим нашите любимци, бъдете част от нас и небесно синята река по трибуните в сряда вечер", зоват още феновете.

Още по темата: общо новини по темата: 4
31.05.2017
07.05.2017
04.05.2017
04.05.2017






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Световни тенис звезди питаха неудобни въпроси Григор Димитров
Световни тенис звезди задаваха неудобни въпроси на Григор Димитров
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: