Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Дунав взе строги мерки срещу гратисчиите
Автор: Екип Ruse24.bg 13:45 / 03.08.2017Коментари (0)2721
© ФК Дунав
ФК "Дунав" пусна в продажба билетите за предстоящия мач на отбора от четвъртия кръг на Първа лига. На 7 август, понеделник, от 20:30 ч. "драконите" посрещат "Етър" Велико Търново на Градския стадион.

Пропуските са с цена 8 лв. Те могат да бъдат намерени в магазин "SportLic" на бул. "Цар Фердинанд" 3 /в сградата на "Здравко Чампоев" до Градските хали/. Това важи и за 5 от офисите на "Нетуоркс България" в Русе - на ул. "Църковна независимост" 18 /на партера на сградата на Проектантска организация/; в квартал "Възраждане" на улица "Плиска" 78 вход "Д" на блок "Мадара"; в МОЛ Русе на бул. "Липник" 121 Д; в квартал "Дружба" на ул. "Васил Левски" 4 /сградата на Солидарност до ASB/ и на улица "Борисова" 40 в сервиз "Милков". За централната трибуна билетите ще са с цена 20 лв. и ще се продават само в магазин "SportLic".

Пропуските са в продажба на тези обекти до 13:00 ч. на 7 август, понеделник. От 18 ч. те могат да бъдат намерени на касите на стадиона. Вратите отварят в 18:30 ч.

Продължава и продажба сезонни карти за второто поредно участие на отбора в Първа професионална лига. Те са с цена 100 лв. и са достъпни в магазин "SportLic" на бул. "Цар Фердинанд" 3 /в сградата на "Здравко Чампоев" до Градските хали/.

Картите ще осигурят достъп на всички техни притежатели до домакинските срещи от първенството на Първа лига на русенския отбор през есенния и пролетния полусезон, както и за тези от турнира за Купата на България. За целта за притежателите им е отделен цял сектор до централната трибуна под козирката, за която пък в обръщение са и ВИП карти с цена 300 лв. за възрастни и 150 лв. за деца.

До останалната част от трибуните децата до 12 г. отново ще имат безплатен достъп.

Вече е готова системата за специална защита на всички карти и билети. Те ще имат уникални кодове, които ще се проверяват с четци на влизане на стадиона. Поради това от ръководството на клуба предупредиха феновете да се снабдят с повече търпение и разбиране.

Веднъж влезли пък, те няма да могат да излизат и пак да се връщат. След като мине съответната карта или билет през четеца, това не може да се повтори в рамките на същия мач.

Отново са взети и сериозни предохранителни мерки. На всички сектори, както и на входовете на стадиона ще има камери, които ще следят за сигурността на стадиона. За целта ще работят още охранителна фирма и полицаи. На влизане пък всеки ще бъде проверяван и с метални детектори. Няма да бъдат допускани хора с бутилки и употребили алкохол.

Още по темата: общо новини по темата: 11
21.05.2018
17.05.2018
15.05.2018
22.04.2018
11.04.2018
09.04.2018
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Световни тенис звезди питаха неудобни въпроси Григор Димитров
Световни тенис звезди задаваха неудобни въпроси на Григор Димитров
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: