Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Секс скандалът в родния футбол се разраства, стига до ФИФА и УЕФА
Автор: Екип Ruse24.bg 11:24 / 15.08.2017Коментари (1)2058
© Facebook
Теодора Тодорова
Огромният секс скандал в българския футбол, за когото разкри преди няколко дни младата реферка Теодора Тодорова, се разраства с още по-голяма сила.

Случаят ще стигне чак до етичните комисии на ФИФА и УЕФА.

Това обяви чрез личния си профил във Фейсбук Теодора Тодорова. Младата жена е шокирана от факта, че от БФС няма да предприемат никакви наказателни мерки срещу ръководителя Ангел Стоянов, докато обвиненията й не бъдат доказани.

Ето какво написа по темата Теодора Тодорова:

Защо искате отраз да се види всичко. Поетапно. След като има такива хора, които да постъпят по такъв начин, очаквате същите тези хора да си признаят и да не се скрият, а да кажат "Да, сгреших, виновен съм'".

Когато човек казва истината, няма как да се обърка или уплаши от нещо, освен от натиск и корупция. Както съм казвала... има доказателства и свидетели. Другото е въпрос на наглост, пари и връзки.

След като председателят на Зоналния Съвет на БФС във Велико Търново заяви, че Председателят на ОС на БФС Монтана Ангел Стоянов няма да бъде отстранен от изпълняваната длъжност до изясняване на случая и че г-н Стоянов по никакъв начин не бил нарушил служебните си задължения, с нас се свързаха още футболни личности от България и такива извън страната, както и няколко неправителствени организации защитаващи правата на жените.

По тази причина освен Докладната до председателя на Български Футболен Съюз Борислав Михайлов, и в случая българското законодателство не е единствено и водещо в целите, които искам да постигна, с помощта на по-горе упоменатите ще бъдат сезирани етичните комисии на UEFА и FIFA и казусът ще бъде разглеждан и по техните етични норми, а това са норми, които БФС като техен член е длъжно да спазва.

Отделно от това, неправителствени организации ще се занимаят с проявената полова дискриминация.

Недопустимо е г-н Стоянов да не бъде отстраняван от поста си, при условие че е заявил, че ще завежда дело, а не е изключено свидетели по това дело да бъдат хора, които са зависими от него.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Пиленце златно, защо не реагира веднага след отправеното ти неприлично предложение, ами си цъкахте есемеси с дъртия мераклия?
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Илиан Илиев е най-добрият треньор в България
Футболист на Левски с най-красивия гол за 2023 година
Григор Димитров със сигурност се изкачва в световната ранглиста
Медведев направи услуга на Григор Димитров и е на финал на Индиън Уелс
Георги Тошев за Гонзо: Спечели човек, овъртолен в схеми, със семпла кариера и нечленоразделна реч
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: