Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (4) | Вчера (2)
Локо (Русе) със зрелищно равенство в Тервел
Автор: Екип Ruse24.bg 13:39 / 10.09.2017Коментари (0)3098
© ФК Локомотив
Септември '98 (Тервел) и Локомотив (Русе) завършиха наравно 2:2 в срещата си от 5-ия кръг на Трета лига - Североизточна група. Домакините на два пъти повеждаха в резултата, но с головете на капитана Живко Парашкевов и на Мартин Георгиев "железничарите" стигнаха до точката в мача.

През първата част играта бе по-твърда, прекъсвана често от фалове. Домакините от Тервел успяха да открият резултата в 24-ата минута.

След почивката и двата тима започнаха да играят по-открит футбол. Това позволи на русенските локомотивци да вдигнат оборотите и да пристиснат здраво своя съперник. Дебютиралият за Локо (Русе) халф Стефан Митев намери Живко Паракешкевов, който засече топката и я прати в мрежата за 1:1 в 58-ата минута. Десетина минути по-късно обаче тервелчани успяха да поведат отново, отбелязвайки втори гол.

В 80-ата минута при меле пред вратата на домакините топката достигна до Мартин Георгиев, който успя да се обърне и с левия крак да вкара за 2:2. В последните минути и двата тима имаха шансове, но резултатът остана непроменен.

"Не мога да не бъда доволен от спечелената точка. Борихме се мъжки на терена, а особено през второто полувреме успяхме да свалим топката на земята и да заиграем нашата си игра. Виждам израстване на младите футболисти, които налагам по-смело в първия отбор през този сезон. Радостен съм да ги видя, че вече играят със самочувствие и постигат резултати. Като за първи мач с нашия отбор халфът Стефан Митев показа хубава игра и съм сигурен, че ще ни помогне много в предстоящите срещи. Заедно с Живко Парашкевов се видя, че оформят много силно звено в средата на терена, а това е важно за нашия стил на игра", коментира след последния съдийски сигнал старши треньорът на Локомотив (Русе) Ивайло Кирилов.

Съставът на Локо (Русе) в Тервел:

Радосвет Христов, Мартин Рачев, Борислав Джарнавлиев /Диян Руменов/, Огнян Брайнов, Мартин Иванов, Стефан Митев, Живко Парашкевов /капитан/, Мирослав Георгиев, Мартин Георгиев, Динко Станчев, Сонер Хюсеин /Александър Тошков/.

Още по темата: общо новини по темата: 16
12.04.2019
31.01.2019
10.12.2018
18.11.2018
16.11.2018
07.10.2018
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Испанската преса: Скоростта на велик Димитров изгони Алкарас от Маями
Олимпийският шампион дели Григор Димитров от връщане в Топ 10
Карлос Алкарас: Григор ме накара да се чувствам като 13-годишен
Уникален: Григор Димитров размаза Алкарас пред Майк Тайсън и Серхио Бускетс
Вижте отново победата на Димитров над Алкарас в последния им двубой
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: