Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Локомотив (Русе) потегли с победа през новия сезон
Автор: Екип Ruse24.bg 12:13 / 20.08.2018Коментари (0)2058
© ФК Локомотив
Локомотив (Русе) записа скромен успех с 1:0 на старта на новия сезон в Североизточната трета лига. "Железничарите“ биха новаците от Устрем (Дончево) с гол на завърналия се в тима централен нападател Радомир Хараланов.

Двубоят на Градския стадион започна с принудителна смяна в редиците на домакините. Още във 2-ата минута опитният Мартин Иванов се контузи и се наложи да бъде заменен от Борислав Димитров.

Въпреки стъписването, русенци наложиха натиск в първите минути и стигнаха до гол след мощен пробив на Динко Станчев по фланга в 10-ата минута. Топката попадна на левия крак на Радомир Хараланов, който опъна мрежата на гостите.

Мачът бе исторически за отбора от добричкото село Дончево, който този сезон дебютира в Трета лига. Играчите от "Устрем“ излязоха доста стъписани в началото, но с течение на двубоя се окопитиха и не допуснаха повече изненади. Ранният гол пък изглежда успокои "железничарите“ и те от своя страна се разминаха с по-изразителна победа.

"Не съм изненадан от резултата, но важното е, че бихме. През този сезон очаквам да имаме повече трудности, тъй като конкуренцията в групата, според мен, ще бъде по-голяма от миналото първенство. Опитни играчи ни напуснаха, а взехме много млади футболисти, на които им трябва време да се сработят. На този етап целта ни остава да се класираме в първата шестица и да гоним възможно най-предно класиране във втората фаза на първенството“, заяви след края на мача старши треньорът на Локо (Русе) Ивайло Кирилов.

"Доволен съм от старанието на новите в отбора днес. Мога да отлича, естествено, Хараланов, който вкара победния гол и изпълни много точно поставените му задачи. Гостите от Дончево показаха, че имат място в Трета лига и мисля, че доста отбори ще имат проблеми с тях в хода на първенството. По отношение на следващия ни мач, ще изчакаме до сряда да видим дали "Волов“ ще успеят да картотекират отбора си. Надявам се, че мач в Шумен ще има“, каза още наставникът на русенските "железничари“ Кирилов.

Съставът на Локо (Русе): Радосвет Христов, Джан Али, Огнян Брайнов /капитан/, Ивайло Иванов, Мартин Иванов (2′ – Борислав Димитров / 46′ – Владимир Перчемлиев), Мерт Хасан, Мирослав Георгиев, Динко Станчев, Мартин Недков, Дениз Неджмиев, Радомир Хараланов (80′ – Ивайло Димитров).
Още по темата: общо новини по темата: 16
12.04.2019
31.01.2019
10.12.2018
18.11.2018
16.11.2018
07.10.2018
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Световни тенис звезди питаха неудобни въпроси Григор Димитров
Световни тенис звезди задаваха неудобни въпроси на Григор Димитров
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: