Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (11) | Вчера (2)
Дунав удари Ботев във Враца
Автор: Екип Ruse24.bg 17:24 / 17.01.2019Коментари (0)3531
© ФК Дунав
Дунав изигра контрола срещу Ботев (Враца) два дни преди заминаването на отбора на лагер в Анталия. Мачът се игра на стадион "Христо Ботев“ във Враца и завърши с победа 2:0 за "драконите“. Головете бяха дело на Мухамаду Н‘Диайе и Свилен Щерев.

Дунав започна двубоя в следния състав: Филип Димитров, Александър Исаевски, Петър Патев, Георги Динков, Самуел Инкоом, Христо Попадийн, Диян Димов – к., Божидар Васев, Свилен Щерев, Мухамаду Н‘Диайе и Ахмед Ахмедов.

На почивката на терена се появиха в игра: Станислав Антонов, Емин Ахмед, Мартин Ковачев, Красимир Станоев, Драгош Фиртулеску, Киосисис. По-късно през второто полувреме минути записаха и юношите на "Драконите“ Кристиан Върбанов и Георги Петракиев.

Срещата започна добре за "Дунав“ като още в 3-тата минута съдията подмина спорна ситуация за дузпа за гостите. "Драконите“ стигнаха първи до корнер в 7-мата минута, но не успяха да затруднят сериозно вратаря на докакините. В 13-тата минута Васев имаше възможност да стреля от пряк свободен удар от около 25 метра, но не уцели вратата.

Най-опасното положение за гол за "Ботев“ дойде в 26 минута, когато нападател на домакините излезе очи в очи с Филип Димитров, но стража на гостите спаси удара му. В 33 минута, домакините отново пропуснаха да излязат напред в резултата след като пропиляха хубаво положение за гол.

Така се стигна до 35 минута, когато Щерев пусна хубав извеждащ пас през центъра към Н‘Диайе, който надбяга защитата на домакините и с хубав удар покрай вратаря на "Ботев“ изведе "Драконите“ напред в резултата. Само 4 минути по-късно, "Дунав“ удвои своята преднина. Васев центрира от корнер, а Щерев с много силен и точен удар вкара от воле.

В самия край на първото полувреме "Ботев“ отново пропусна добро положение за отбелязване на гол.

Второто полувреме започна с натиск на домакините. В 55 минута хубава контра на отбора от Враца завърши с пресечен пас от страна на Патев. Няколко минути по-късно Станислав Антонов излезе много навреме, за да пресече опасен извеждащ пас към нападател на домакините.

69 минута "Дунав“ получи правото да изпълни пряк свободен удар от 26-27 метра, но ударът на Краси Станоев попадна точно във вратаря.

72 минута отборът на "Ботев“ Враца получи правото да изпълни наказателен удар за игра с ръка на Емин Ахмед, но ударът на Апостолов бешв спасен от Ст. Антонов.

78 минута след пробив от ляво, Мухамаду Н‘Диайе бешв съборен в наказателното поле на домакините и реферът отново посочи бялата точка. Самият потърпевш застана да бие наказателния удар, но вратаря на "Ботев“ спаси дузпата и така резултата остана непроменен.

До края на мача нямаше повече опасни положение. Краен резултат "Ботев“ Враца – "Дунав“ Русе 0:2
Още по темата: общо новини по темата: 162
29.05.2019
27.05.2019
26.05.2019
23.05.2019
20.05.2019
19.05.2019
предишна страница [ 1/27 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: